Børn dør af sult i Gaza - hjælp nu!

Befolkning har brug for vores hjælp

Opret indsamling

Manglende adgang til rent drikkevand, ekstrem befolkningstæthed og ringe sanitære forhold betyder, at sygdomme spreder sig hurtigere end før. Samtidig er sundhedsvæsenet under kolossalt pres. Der er mangel på, mad, vand, medicin og sundhedsudstyr. En stor del af hospitalerne i Gaza er lukkede og befolkningen befinder sig på randen af hungersnød.

Klinik ødelagt af bomber

Vores lokale partner, Caritas Jerusalem, som vi siden udbruddet af krigen har været i tæt dialog med, driver lægeklinikker i både Gaza By og på Vestbredden. Lægeklinikken i Gaza By er dog blevet delvist ødelagt.

Med dit bidrag til Caritas støtter du vores nødhjælpsindsats i Gaza, som blandt andet består i at uddele fødevarer, genopbygge den ødelagte klinik og forsyne vores lægeklinik på Vestbredden med forskelligt sundheds- og IT-udstyr, så de civile igen kan få adgang til lægehjælp.

Mest populære indsamlinger

Caritas-indsamling til Gaza

1.280 DKK

Total donations to Børn dør af sult i Gaza -Hjælp nu!
1.280 DKK

Gazas befolkning har akut brug for din hjælp

Situationen for civilbefolkningen i Gaza er hjerteskærende og forværres dag for dag. Siden krigen mellem Israel og Hamas brød ud d. 7. oktober, er tusindvis af mennesker blevet dræbt og mere end 1,4 mio. mennesker i Gaza fordrevet fra deres hjem. Folk søger tilflugt i kirker, på hospitaler og på skoler. Caritas er til stede med nødhjælp. Med din hjælp kan vi hjælpe flere.